jasne, ze nie musisz sie znizac, bo jestes juz dawno nizej......
Myslicie wszyscy, ze tu darmo wszytsko daja i wystarczy dukac po ang zeby dostac fajna prace....
prawda jest taka,ze zeby zarobic godziwe pieniadze i cos odłozyc, to trzeba najpierw zainwestowac kupe kasy, pracy i dac naprawde duzo od siebie .....
A tłumoki przyjezdzające tu chca odrazu 30tys netto i najlepiej 37,5h/tydz!
Z tego co wiem, co w tej twoje smiesznej strazy mozna smaiło zarobic 2,5 tys pln netto, a to jak na kobiete całkiem całkiem./......
myslisz,ze tu zarobisz duzo wiecej?
Błąd! > po odliczeniu poteznych kosztów za wszystko nie zostanie ci wiecej! bo to jest 5 tys nok, a tyle niestety nie odłozysz przez minimum 2 lata.....
Ludzie opanujcie sie troche i myslcie zanim podejmiecie decyzje o wyjazdzie z PL......
Wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma......
PS: Prosze brac DUŻĄ poprawke na farmazony w tvn i mediach o norwegii, a takze na tych smiesznych fachowcuffff co to wpierdala konserwy, mieszkaja w 4 w jednym pokoju....
Ja wiem, ze ich opowiesci robia wrazenie, ale fakty są takie,ze połowa z nich przynajmniej nie wie o czym mówi......
ps II: Chcesz zebym ci pomógł? bardzo prosze >| napisz na priv co umiesz, co chciałabys robic, kiedy przyjechac i gdzie, a ja reszte ogarne za darmo!dam ci nawet lokum (5*) na jakis czas za darmo!
ale jesli moje słowa sie sparwdzą, oddasz mi co do korony i grzecznie przeprosisz,wracając skruszona do PL, ok ?
czekam na info na priv : )