Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2455 niezalogowanych)
7 Postów
Monika Palczewska
(Ciemnooka)
Wiking
marianek73 - Nie zniżę się do twojego poziomu i nie zamierzam z tobą polemizować.
Zajmij się swoim życiem a ja zajmę się swoim, jeśli nie chcesz pomóc to tego nie rób, ale obrażać mnie nie musisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jasne, ze nie musisz sie znizac, bo jestes juz dawno nizej......

Myslicie wszyscy, ze tu darmo wszytsko daja i wystarczy dukac po ang zeby dostac fajna prace....
prawda jest taka,ze zeby zarobic godziwe pieniadze i cos odłozyc, to trzeba najpierw zainwestowac kupe kasy, pracy i dac naprawde duzo od siebie .....
A tłumoki przyjezdzające tu chca odrazu 30tys netto i najlepiej 37,5h/tydz!
Z tego co wiem, co w tej twoje smiesznej strazy mozna smaiło zarobic 2,5 tys pln netto, a to jak na kobiete całkiem całkiem./......
myslisz,ze tu zarobisz duzo wiecej?
Błąd! > po odliczeniu poteznych kosztów za wszystko nie zostanie ci wiecej! bo to jest 5 tys nok, a tyle niestety nie odłozysz przez minimum 2 lata.....
Ludzie opanujcie sie troche i myslcie zanim podejmiecie decyzje o wyjazdzie z PL......
Wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma......
PS: Prosze brac DUŻĄ poprawke na farmazony w tvn i mediach o norwegii, a takze na tych smiesznych fachowcuffff co to wpierdala konserwy, mieszkaja w 4 w jednym pokoju....
Ja wiem, ze ich opowiesci robia wrazenie, ale fakty są takie,ze połowa z nich przynajmniej nie wie o czym mówi......
ps II: Chcesz zebym ci pomógł? bardzo prosze >| napisz na priv co umiesz, co chciałabys robic, kiedy przyjechac i gdzie, a ja reszte ogarne za darmo!dam ci nawet lokum (5*) na jakis czas za darmo!
ale jesli moje słowa sie sparwdzą, oddasz mi co do korony i grzecznie przeprosisz,wracając skruszona do PL, ok ?
czekam na info na priv : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
a ja bym chciała być taką strażniczką miejską robota państwowa ,ludzie Cię szanują ..albo i nie macie też te wcześniejsze emerytury ?

trzeba być bogatym by zacząć w norwegi niestety to kosztuje słono zanim się rozkręcisz ,
skorzystaj z pomocy marianka bo dobrze na tym wyjdziesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Mariankowi , to jedynie łatwo pisze się pierwsze obietnice ...
---
A następnie odwraca Kota ogonem ... / gdy zaczynają się Konkrety /
---
Jednocześnie , ostatnio coś mu nie za bardzo się układa , bo klnie na forum jak warszawski lump z dworca centralnego .
---
Z jednej strony , Pozer robi wrażenie wzorowego polonisty , dbającego o poprawność Polskiej pisowni na emigracji , a z drugiej strony Myślowe szambo , które wycieka w Forumowych Popisach ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Marianek, taka drobna uwaga: jeśli dziewczyna pracując w straży miejskiej, zarobi nawet te 2,5 tys zł. to są to pieniążki na przeżycie a nie do włożenia w przysłowiową skarpetę.
Jeśli więc udałoby jej się zarobić w Norwegii tyle, aby odłożyć miesiąc w miesiąc 5000 kr. to i tak jest to o niebo lepiej, niż to co ma w Pl.

Ps. Jeśli można spytać, ile lat ma Twoja żona?
Tak się zastanawiam, skoro @Ciemnooka ma 32 lata i według Ciebie, jest starą dupą,to co ktoś może powiedzieć o Twojej żonie? Pomyślałeś o tym?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
no to wychodzi że jego małżonka to baaaaaaaaaaaardzo stara dupa, a z niego bardzo stary chuj (penis dla wrażliwych)

gabriel:
a z drugiej strony Myślowe szambo , które wycieka w Forumowych Popisach ...

Przyganiał kocioł......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Monika Palczewska
(Ciemnooka)
Wiking
Cóż, skoro już temat wypłynął, to szczerze muszę Wam wyznać, że moje obecne zarobki to niecałe 1500 PLN netto. Nie ma więc czym się rozrzucać.
A jeśli chodzi o wcześniejsze emerytury, to nas nie dotyczą, bo jesteśmy traktowani jak urzędnicy w odróżnieniu od innych służb mundurowych. Więc do 67? roku życia przyjdzie mi tu pracować. Postanowiłam więc poszukać szczęścia w świecie i świetnie zdaję sobie sprawę, że nic za darmo nie przychodzi, że trzeba się będzie napracować.
Pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
giovi2 napisał:
Marianek, taka drobna uwaga: jeśli dziewczyna pracując w straży miejskiej, zarobi nawet te 2,5 tys zł. to są to pieniążki na przeżycie a nie do włożenia w przysłowiową skarpetę.
Jeśli więc udałoby jej się zarobić w Norwegii tyle, aby odłożyć miesiąc w miesiąc 5000 kr. to i tak jest to o niebo lepiej, niż to co ma w Pl.

Ps. Jeśli można spytać, ile lat ma Twoja żona?
Tak się zastanawiam, skoro @Ciemnooka ma 32 lata i według Ciebie, jest starą dupą,to co ktoś może powiedzieć o Twojej żonie? Pomyślałeś o tym?

giovi2 widzisz marianek się strasznie zdenerwował bo przygarnął by ciemnooką i wsio byłoby pięknie ale ona nie ma już 18-stki
Ps.ciemnooka szukaj sobie już Pl pracy w Nor, no i uzbieraj na mieszkanie ew.próbuj się wbić do kogoś na chatę wiele dziewczyn szuka współlokatorki by obniżyć koszty utrzymania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:Przyganiał kocioł......
DAŁ głos ... aportując ...zdarzenie ...
---
Wiesz ...ostatnio nawet czekam z utęsknieniem na twoje komenty w Moją stronę .
Jesteś swoistym ..."lakmusem" ... ...........................
ECH zgubiłem wenę do jałowej dyskusji ... Pewnie za mało % we organizmie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Ciemnooka napisał:
Cóż, skoro już temat wypłynął, to szczerze muszę Wam wyznać, że moje obecne zarobki to niecałe 1500 PLN netto. Nie ma więc czym się rozrzucać.
A jeśli chodzi o wcześniejsze emerytury, to nas nie dotyczą, bo jesteśmy traktowani jak urzędnicy w odróżnieniu od innych służb mundurowych. Więc do 67? roku życia przyjdzie mi tu pracować. Postanowiłam więc poszukać szczęścia w świecie i świetnie zdaję sobie sprawę, że nic za darmo nie przychodzi, że trzeba się będzie napracować.
Pozdrowionka

Ciemnooka nie pękaj za szybko przeszłaś dzięki marjankowi tu i teraz przez piekło i dałas rade to i w NO sobie poradzisz
luzik najważniejszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok